Seminars

Gezond ondernemen is belangrijk voor jou, jouw team en ook jouw bedrijf.

Seminars voor gezondheidsmanagement

Als bedrijf of organisatie wil je natuurlijk dat werknemers gezond zijn en gezond blijven. Al is het maar om de financiële gevolgen van ziekte en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. In plaats van zich te beperken tot wettelijke verplichtingen rond arbo- en verzuimbeleid, doen bedrijven er goed aan zich te richten op gezondheidsmanagement. Daar plukken zowel werkgever als werknemer de vruchten van.

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Gezondheidsmanagement

Gezondheidsmanagement levert een positieve bijdrage aan de fysieke en mentale belastbaarheid van werknemers en daarmee de tevredenheid onder werknemers en hun (duurzame) inzetbaarheid.

Oplossing

Als oplossing bied ik jou en jouw bedrijf hiervoor lezingen aan. Hiermee creëren we bewustwording, advies en een eventueel daarop aansluitend actieplan.

Resultaat

Dit heeft als resultaat dat er gezond(er) gedrag wordt vertoond zowel tijdens als buiten werktijd. Waardoor werknemers ook gezonder leven, productiever en meer gemotiveerd zijn. Werkgevers hebben baat bij gemotiveerde en productieve medewerkers en bovendien worden de financiële risico’s (ziekteverzuim, arbeidsongevallen, productiviteitsverlies) beperkt.

Heb ik jouw interesse gewekt? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Ik kan in ieder geval niet wachten. Dus waar wacht jij nog op?

TOP