Succesverhalen

Ook jouw persoonlijke doelstellingen behalen?

Persoonlijke succesverhalen

Carl

In de fitness in Knokke sprak Ricardo mij aan en gaf hij meteen tips. Zijn gedrevenheid en vakkennis vielen mij erg op. Eens  ik begonnen ben met Online Personal Training zag ik fitness niet meer als een opdracht. Ik kreeg er steeds meer interesse en dat zorgde voor goede resultaten. Ik verloor 14 cm buikomtrek! 

Ricardo is er voor mij geweest om op lange termijn te denken en niet direct op te geven op moeilijke momenten. Hij gaf mij elke keer dat tikkeltje motivatie wat ik nodig had.  

birgit-succesverhaal-ricardo-croes

Birgit

Van nature kan ik koppig zijn en aanvaard ik niet rap gezag. Maar Ricardo heeft me klein gekregen. Top begeleiding. Kennis training en voeding is super. Alsook een trainer die weet te motiveren. Mooi opbouwend met tips en steun. Alsook handige applicaties voor gsm. Ik heb mijn doel behaald zonder te fixeren op mijn gewicht en mij te focussen op een strak mooi en gezond lichaam. Investering waard, want dit draag je bij voor het leven. 5 sterren!

Philippe

Philippe woog 145 kg, nu 87 kg met 3 kledingmaten minder! Dit is zijn verhaal.. 

Ik kan niet meer optimaal functioneren in mijn job als kok, kan mij niet meer hedendaags kleden, en word nagekeken. Verder heb ik weinig zelfvertrouwen en voel me niet lekker in mijn vel.  

Rond 1 april 2019 neem ik contact op met Ricardo. Ik heb nooit aan sport gedaan. 

Met zijn doorgedreven enthousiasme en zijn positiviteit slaagde hij erin van mij 3 maal per week uit te laten kijken naar het uur trainen onder zijn begeleiding. Tegenwoordig hardloop ik 2x per week (iets wat ik op school altijd oversloeg) en zwem ik terug (iets wat ik 25 jaar lang al niet meer deed uit schaamte).

Ik kan Ricardo altijd een berichtje sturen voor info en hulp, hij is méér dan mijn coach, hij is ook een luisterend oor.

Mike

Niet alleen verloor ik gewicht en centimeters. Maar ik ben sporten ook echt leuk gaan vinden, heb meer stabiliteit gekregen en ben beter gaan begrijpen hoe en wat alles werkt. Ik weet nu exact wat goed voor mij is en ben in staat zelfstandig verder te gaan met deze levensstijl en dit vol te houden.

Patrick

In mijn dagelijks leven heb ik het meestal druk.  Iets aan mijn fysiek doen werd op mijn leeftijd meer dan nodig. Ricardo heeft mij vooral geholpen met het correct uitvoeren van de oefeningen, wat echt heel belangrijk is. Daardoor kon ik echt de maximum uit mijzelf halen.  

Ondertussen ben ik meer dan 10 kg afgevallen, heb veel meer energie en heb bijna geen last meer aan mijn verbrijzelde knie(schijf). Deze heb ik op mijn 18e opgelopen. Daardoor voel ik mij ook veel productiever op mijn werk en gaat de trap op lopen veel gemakkelijker.  

Chabeli

Ik ben altijd sportief geweest, maar door wat minder beweging begon mijn lichaam te veranderen. Daarom ben ik gestart met Personal Training. Door Ricardo zijn enthousiasme heb ik weer mijn motivatie terug gevonden. Met een totaal andere aanpak dan de vorige coaching maak ik deze keer wel progressie. Zichtbare spiervorming en veel strakker. Hij heeft er ook voor gezorgd dat ik sporten niet meer zie als een verplichting en er weer echt plezier in heb. 

Roland

In eerste instantie sportte ik er maar wat op los, maar had al snel door dat een goede begeleiding belangrijk was. Bij deze nam ik dan contact op met Ricardo. Nu zes maanden later, heb ik wat mij betreft een geweldige stap vooruit gezet, dit mede dankzij de professionele inbreng van Ricardo.  

Tegenwoordig heb ik een veel positievere mindset, een juiste lichaamshouding (waardoor ik klachtenvrij ben), voel mij veel lekkerder in mijn vel, ben veel socialer en heb een veel aangenamer leven.  

Ook op gebied van voeding heeft Ricardo mij de juiste richting doen inslaan. Ik eet en sport nu veel bewuster en op een correcte manier.  

Rik

Op mijzelf was ik al 10 kg afgevallen, maar ik voelde mij nog niet fit. Vooral bij mijn watersporten zoals kitesurfen, zijlen en duiken merkte ik een gebrek aan conditie en kracht te hebben. 

Ondertussen ervaar ik veel meer energie en fitheid in het dagelijks leven. Daarnaast kan ik nu mede dankzij mijn leuke maar uitdagende personal trainingen veel meer plezier uit mijn sporten halen.  

ricardo-croes-fitness-brian

Brian

Hoewel ik niet direct op zoek was naar personal training ben ik blij met het initiatief van Ricardo. Hij sprak mij aan in de fitness en kwam meteen met handige tips & tricks. Sindsdien zijn we begonnen met wekelijks te trainen en dat bevalt heel goed. Ik merk een duidelijke groei op het gebied van fitheid en vitaliteit. Vanwege een zittend beroep met onregelmatige werktijden, is fit zijn en blijven mijn belangrijkste motivatie. Met Ricardo heb ik hierin een enthousiaste coach gevonden die voor professionele en uitdagende workouts zorgt.

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Ik kan niet wachten om jou ook te helpen. Dus waar wacht jij nog op?

TOP