Het minimale aan verplichtingen en het maximale aan flexibiliteit

Losse lessen zelf indelen

Hoewel ik geloof in begeleiding van zowel voeding, training als leefstijl, heeft niet iedereen de ruimte om structureel naar onze locatie toe te komen. En sommige mensen willen alleen de techniek van een specifieke oefening bijschaven of kijken hoever ze staan.  Om deze reden bied ik ook losse lessen aan.

Je hebt hierbij de vrijheid om de lessen te verspreiden over een periode naar wens. De lessen verlopen dus niet.Daarnaast kun je de losse lessen combineren met Online Personal Training als je uiteindelijk toch wat meer begeleiding wilt. Je krijgt hierbij dan een persoonlijk trainingsschema, voedingsplan en je kunt ons bereiken voor vragen en meer!

Heb ik jouw interesse gewekt?

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Ik kan in ieder geval niet wachten. Dus waar wacht jij nog op?

Prijslijst

Het starten met losse lessen geeft een kleine meerprijs tegenover de reguliere personal training / personal training op locatie.

De losse lessen zijn net als onze andere diensten zakelijk in te brengen (prijzen staan vermeld inclusief 21% btw)

LET OP, onderstaande prijzen zijn verschillend aan prijzen in onze eigen accommodatie. Ze zijn inclusief de meerprijs van 50% in verband met de inbegrepen verloren reistijd.

Personal Training

 • 1 LES

  €95
  Prijzen zijn per les.
 • 5 LESSEN

  €90
  Prijzen zijn per les.
 • 10 LESSEN

  €87,50
  Prijzen zijn per les.

Duo Personal Training (2 op 1)

 • 1 LES

  €75
  Prijzen zijn per les per persoon.
 • 5 LESSEN

  €70
  Prijzen zijn per les per persoon.
 • 10 LESSEN

  €65
  Prijzen zijn per les per persoon.
TOP