Losse lessen

Het minimale aan verplichtingen en het maximale aan flexibiliteit

Losse lessen zelf indelen

Hoewel ik geloof in begeleiding van zowel voeding, training als leefstijl, heeft niet iedereen de ruimte om structureel naar onze locatie toe te komen. En sommige mensen willen alleen de techniek van een specifieke oefening bijschaven of kijken hoever ze staan.  Om deze reden bied ik ook losse lessen aan. Zo'n uur is tevens ook te gebruiken als informatief uur als je een rij vragen hebt. We kunnen dit uur via een Skype call laten plaatsvinden.

Bij losse lessen heb je de vrijheid om de lessen te verspreiden over een periode naar wens. De lessen verlopen dus niet. Daarnaast kun je de losse lessen combineren met Online Personal Training als je uiteindelijk toch wat meer begeleiding wilt. Je krijgt hierbij dan een persoonlijk trainingsschema, voedingsplan en je kunt mij bereiken voor vragen en meer!

Personal Training is voor iedereen

Bij Ricardo Croes heb je de mogelijkheid om met 2 personen tegelijk te sporten. Kom dus samen met je collega, partner, vriend of vriendin sporten bij mij! Kun je een keer geen oppas regelen voor je zoon of dochter? Of wil zoon of dochter graag een keer mee sporten? Dan kan dat bij ons gratis!

Ook op jouw eigen locatie is mogelijk

Geef mij 5 vierkante meter van jouw locatie en ik maak er voor jou een fitness van.

Terwijl ik rekening hou met jouw niveau kies ik voor een iets andere aanpak als trainingen in de fitness. We gaan meer oefeningen combineren met elkaar, we maken de rustpauzes net iets korter, we doen net iets meer herhalingen, we trainen meer in een parcours vorm en we maken gebruik van een hele kofferbak vol aan materialen die ik ter beschikking heb.  Van materialen om functioneel te kunnen trainen zoals een TRX, bal, matje, elastieken tot zwaardere gewichten en boks materialen.

Zo hebben we aan het einde van de training even veel gedaan als tijdens een training in de fitness.

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Ik kan in ieder geval niet wachten. Dus waar wacht jij nog op?

Prijslijst

De losse lessen zijn net als onze andere diensten zakelijk in te brengen (prijzen staan vermeld inclusief 21% btw)

LET OP: Een training op jouw locatie? Deze duren 40 min. in plaats van 50 min. Dit in verband met reistijd.

Losse Personal Trainingen kunnen plaatsvinden met 1-4 personen aan onderstaand totaaltarief. Dit betekent dat je de prijs deelt als je met 2,3 of 4 personen komt. 

TOP