Ondernemers

Hoe belangrijk is jouw eigen gezondheid naast een gezonde onderneming?

Wat heb ik jou als ondernemer te bieden?

Ik ben er in gespecialiseerd het maximale uit zowel jouw bedrijf als eigen gezondheid te halen. Alles draait hierbij om de juiste balans te behouden tussen inspanning en ontspanning. Hierbij willen we allemaal het maximale uit beide situaties halen. En daar helpen ik jou graag bij.

Ik ben flexibel en help ervoor zorgen dat jouw trainingen in beide agenda's passen. Hiermee zorgen we er samen voor dat je meer gedaan krijgt in jouw dag. Dit doen we door het creëren van een maximale vitaliteit, waardoor je veel productiever zult zijn. Hiermee win je de tijd dat je aan het sporten bent zo weer terug. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf.

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Personal Training

Personal Training is meer dan alleen training en voeding. Personal Training is getraind worden door iemand die jou en jouw doelen begrijpt.

Personal Training op Locatie

Behalen van echte resultaten in jouw eigen omgeving? Dat kan! Je hebt bijvoorbeeld weinig tijd, je kunt moeilijk weg uit huis of voelt je gewoon prettiger in een privé ruimte. Dat is geen probleem!

Online Personal Training

Trainen wanneer je wilt maar toch de begeleiding van een personal trainer? Met onze Online Personal Training heb je daar alle vrijheid in!

Losse Lessen

Niet iedereen is in staat om structureel afspraken in te plannen. Dit kan verschillende redenen hebben zoals onregelmatige diensten op het werk, overvolle agenda's of andere zaken die een rol kunnen spelen.

Seminars

De duurzame inzetbaarheid van werknemers speelt tegenwoordig een belangrijke rol en hierdoor zie je dat steeds meer bedrijven doen aan stress-management. De gezondheid van jouw werknemers staat direct in verband met het lange-termijn succes van jouw bedrijf.

Weet je voldoende? Maak dan nu jouw keuze!

TOP