Online Personal Training

Trainen wanneer je wilt maar toch de begeleiding van een personal trainer?

Niet standaard, wel personal. Maar dan op afstand

Omdat er geen sprake is van reistijd, planningen of locaties, heb je altijd en overal toegang tot je coach.

Een bewezen en no-nonsense aanpak, dat is mijn werkwijze. Hierdoor is geen één trainingsschema en voedingsplan hetzelfde. Alles wordt op basis van een uitgebreide intake voor jou opgesteld. Zo haal je het maximale uit jezelf.

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Afgestemd op jou persoonlijk

Je trainingen worden afgestemd op jouw huidige niveau. Zo heeft jouw lichaam een bepaalde maximale belastbaarheid tijdens trainingen. Deze is afhankelijk van wat je voor de rest op een dag doet en hoe jouw leefstijl is ingericht. Waaronder hoeveelheid stress, slaap en voeding. Ik help hierbij zoeken naar een optimale balans tussen de hoeveelheid inspanning en ontspanning.

Op die manier kun je elke training het alles uit jezelf halen, maar past het prima in jouw dagelijkse agenda.

Voeding

Je krijgt duidelijke richtlijnen voor calorieën en producten die je dagelijks zou kunnen eten. Hierdoor leer je flexibel omgaan met voeding, zodat je zelf weet welke keuzes je moet maken en je altijd zonder schema kunt blijven genieten van je eten en je gezondheid.

Leefstijl en gedrag

Wij helpen je leren hoe je kunt genieten van het leven en toch resultaten kunt behalen. Denk bijvoorbeeld aan uit eten gaan, op vakantie gaan of andere sociale gelegenheden. Maar ook dat je zowel privé als zakelijk kunt presteren.

Altijd en overal coaching

Met behulp van mijn eigen applicatie waar jouw trainingsschema en voeding in staan kan ik alles op elk moment van de dag volgen: zowel jouw progressies als jouw prestaties. We staan hierbij namelijk verbonden aan elkaar en je krijgt dagelijks tips over voeding en motiverende berichten.

ricardo-croes-contactmomenten

Contactmomenten

Bij de BASIC formule kun je 1x per week alle vragen stellen die je hebt en bij de PREMIUM formule kun je elke dag, de hele dag door contact opnemen met je trainer!” Dagelijks voor, tijdens en na jouw trainingen kun je dan video-analyses sturen van jouw oefeningen. Hierdoor kan ik je advies op afstand geven zodat je jouw oefeningen in zeer korte tijd correct uitvoert en geen blessures riskeert.

Ik kan in ieder geval niet wachten. Dus waar wacht jij nog op?

Maak je keuze

Voor zelfstandigen zijn de facturen in te brengen (onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw).

Wekelijks contact of 24/7 onbeperkt contact mét extra's

Minimale afname van 3 maanden. Korting op directe betaling.

TOP