Part Time Online Coaching

Toegang tot alles om jouw doel zelfstandig te kunnen behalen met een minimale ondersteuning?

Coaching toegankelijk voor iedereen

Je krijgt toegang tot mijn applicatie waarbij je onder een maximale zelfstandigheid alles binnen handbereik hebt om aan jouw doelen te kunnen werken. Zowel via jouw telefoon, tablet als laptop kun je hier gebruik van maken. En dit onder een maximale flexibiliteit omdat je de mogelijkheid hebt om maandelijks op te zeggen.

Heb je dus jouw doel behaald of is het toch niks voor jou kun je altijd stoppen of gebruik maken van 1 van mijn intensievere begeleidingstrajecten.

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Je krijgt een volledige ondersteuning

  • Meer dan 600 trainingsschema’s

Deze schema’s zijn gemaakt door mij en door een aantal collega’s binnen mijn netwerk die een gewaardeerde opleiding/status hebben. Denk hierbij aan bewegingswetenschappers, kinesisten en topsporttrainers.

Voor elke doelstelling, niveau en tijdsduur zijn er schema’s gemaakt en maandelijks komen er nieuwe schema’s bij.

  • Een voedingsapp waar je jouw voeding kunt registreren

Je kunt jouw voeding invullen en hebt continue toegang tot feedback vanuit de app over wat goed gaat en wat je kunt verbeteren.

  • Dagelijkse voedingstips

Dagelijks word je voorzien van nuttige tips via de voedingsapp die je direct kunt gaan toepassen.

  • Het bijhouden van jouw progressie

Het is belangrijk om te weten wat het resultaat is van wat je doet. Zo blijf je ook op lange termijn gemotiveerd, omdat je weet wat jou dichterbij jouw doel brengt. Je kunt ook jouw sporthorloge, een hartslagmeter, een weegschaal en gezondheidsapps van jouw telefoon verbinden aan de applicatie.

Zo ontvang je nog meer feedback.

  • Recepten

Je krijgt toegang tot een overvloed aan verantwoorde maar lekkere recepten.

  • Informatieve groepen over voeding, training, leefstijl, enzovoort

Hoe meer je weet, hoe beter je weet wat je moet doen en waarom. Dit is een stevige basis voor consistent aan jouw doelen te kunnen werken.

Maandelijks wordt elke groep ge-update met nieuwe, nuttige en betrouwbare informatie.

  • Maandelijkse Webinar over populair onderwerp

Via de applicatie kun je maandelijks toegang krijgen tot een live groepssessie waarin ik een populair onderwerp behandel. De sessies zijn interactief wat betekent dat je tijdens de Webinar gewoon je vragen kunt stellen. Kun je niet aanwezig zijn, kun je altijd terugkijken via de terugkijklink.

  • Maandelijkse Live Q&A Webinar

Tijdens deze live groepssessie geef ik antwoord op al jouw vragen. Alle vragen kun je vooraf stellen in de community binnen de applicatie of tijdens deze interactieve Webinar zelf. Als je niet aanwezig kunt zijn, kun je ook de Q&A terugkijken via een terugkijklink.

Ik kan in ieder geval niet wachten. Dus waar wacht jij nog op?

Maak je keuze

Je kunt kiezen voor een maximale flexibiliteit of voor de laagste prijs.

TOP