Personal Group Training

In een klein groepje met persoonlijke aandacht aan jouw doelen werken?

Nog steeds heel persoonlijk, maar dan in een klein groepje

Je traint in een groep deelnemers met dezelfde doelstelling onder begeleiding van personal trainer Ricardo Croes. Dit kan op een eigen tijdstip indien er meer dan 6 deelnemers zijn. Zowel in de fitness als op eigen locatie is mogelijk. 

Je ervaart hierbij de voordelen van een 1 op 1 personal training. Zo heb je ook een stok achter de deur, word je gemotiveerd, doe je oefeningen gericht op jouw doel en leer je deze correct uit te voeren. En dit alles tegen een scherper tarief.

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

De trainingen

Er zijn meerdere Personal Group Trainingen op verschillende tijden. Elke training bestaat uit maximaal 8 personen met dezelfde doelstelling en duurt 60 min. Hierdoor kan de persoonlijke aandacht behouden blijven en kan iedereen elkaar optimaal helpen en motiveren. Aan het einde van de training maak ik altijd tijd voor wat vragen te beantwoorden rondom voeding, training, of wat dan ook.

ricardo-croes-fitness-small-group

Op eigen tijdstippen/ eigen locatie is mogelijk

Zodra je met minimaal 6 personen bent, kunnen we een tijdstip inplannen naar wens van de groep. Elke deelnemer hoort een abonnementje te hebben. Je vindt de opties onderaan de pagina. Op een eigen locatie is ook mogelijk onder bovenstaande voorwaarden. De training duurt dan 40 min.

Volledige ondersteuning

Je krijgt gratis toegang tot mijn Part Time Online Coaching ter waarde van €20 per maand. Zo word je ook buiten jouw trainingen om geholpen met jouw doel. Hiermee krijg je toegang tot:

  • Meer dan 600 door mij gemaakte trainingsschema’s
  • Een voedingsapp waar je jouw voeding kunt registreren
  • Dagelijkse voedingstips
  • Het bijhouden van jouw progressie
  • Recepten
  • Informatieve groepen over voeding, training, leefstijl, enzovoort
  • Maandelijkse webinar over populair onderwerp
  • Maandelijkse Live Q&A waarin je al jouw vragen kunt stellen

Ik kan in ieder geval niet wachten. Dus waar wacht jij nog op?

Maak je keuze

Voor zelfstandigen zijn de facturen in te brengen (onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw)

Trajecten zijn maandelijks opzegbaar. Trainingen zijn tot 2 maanden na aankoop geldig.

TOP