Personal Training op locatie

Behalen van echte resultaten in jouw eigen omgeving? Dát kan!

Personal Training in je eigen omgeving

Je hebt bijvoorbeeld weinig tijd hebt, je kunt moeilijk weg uit huis of voelt je gewoon prettiger in een privé ruimte. Dat is geen probleem!

Bij personal training richten we ons niet alleen op training en voeding. We vinden het belangrijk dat we jou en jouw doelen begrijpen. Hierdoor kunnen we een specifiek plan maken dat aansluit op zowel jouw persoonlijke agenda, doelstellingen, niveau en wat jij leuk vindt.

Ik bied een luisterend oor en ben een stok achter de deur. Niet alleen tijdens jouw training, maar daarbuiten ook. Echte resultaten worden ook gecreëerd door jouw leefstijl juist in te richten en door het creëren van de juiste mindset. Hierdoor ga je jouw doelen sneller behalen en jouw resultaten beter weten vast te houden. En dit is waar ik het verschil maak!

Resultaatgericht

Jouw succes staat gelijk aan mijn succes en dat neem ik erg serieus! Wat jouw doel ook is ‘’Ik ben er om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te brengen!’’

Leuke sfeer

Plezier ervaren in wat je doet zorgt ervoor dat je volop kunt genieten van het proces en makkelijker resultaten kunt behalen.

Kennis

Als trainer ben ik maandelijks bezig met mijzelf te ontwikkelen door toonaangevende opleidingen te volgen en te leren van experts uit de fitnesswereld.

Duidelijk plan

Op basis van jouw huidige situatie gaan wij met een specifiek plan aan de slag die echt ‘personal’ is. Ik geef hierbij op de juiste momenten aandacht aan wat voor jou echt belangrijk is. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met jouw niveau, belastbaarheid en levensstijl.

Laagdrempeligheid vind ik erg belangrijk. Welk niveau jij aan het begin ook hebt, je kunt altijd bij mij terecht voor personal training!

Ik koppel wetenschap aan praktijk. Je wordt hierbij hard aan het werk gezet op jouw eigen niveau in een ongedwongen en leuke sfeer. Dit terwijl we jouw vooruitgang wekelijks bijhouden op alle aspecten met de meest betrouwbare tools.

Personal Training is voor iedereen

Bij Ricardo Croes heb je de mogelijkheid om met 2 personen tegelijk te sporten. Kom dus samen met je collega, partner, vriend of vriendin sporten bij mij! Kun je een keer geen oppas regelen voor je zoon of dochter? Of wil zoon of dochter graag een keer mee sporten? Dan kan dat bij ons gratis!

Altijd en overal coaching

Heb je vragen in het weekend, in de avond of op vakantie? Buiten de reguliere trainingen om kun jij altijd contact opnemen met jouw coach via e-mail of WhatsApp. Zo blijf je nooit met vragen zitten en haal je ook buiten de trainingen om het maximale uit jouzelf.

Even veel resultaat in kortere trainingen!

Geef mij 5 vierkante meter van jouw locatie en ik maak er voor jou een fitness van.

Terwijl ik rekening hou met jouw niveau kies ik voor een iets andere aanpak als trainingen in de fitness. We gaan meer oefeningen combineren met elkaar, we maken de rustpauzes net iets korter, we doen net iets meer herhalingen, we trainen meer in een parcours vorm en we maken gebruik van een hele kofferbak vol aan materialen die ik ter beschikking heb.  Van materialen om functioneel te kunnen trainen zoals een TRX, bal, matje, elastieken tot zwaardere gewichten en boks materialen.

Zo hebben we aan het einde van de training even veel gedaan als tijdens een training in de fitness.

Ik kan niet wachten om jou ook te helpen. Dus waar wacht jij nog op?

Prijslijst

Voor zelfstandigen zijn de facturen in te brengen (onderstaande prijzen zijn inclusief 21% btw).

LET OP: Een training op jouw locatie? Deze duren 40 min. in plaats van 50 min. Dit in verband met reistijd.

Trajecten starten vanaf 3 maanden en er zijn kortingstarieven tot 6% op directe betalingen

40 min. Personal Training

 • 8 trainingen per maand

  €780 per 4 weken
 • 12 trainingen per maand

  €1140 per 4 weken
 • Inclusief:
  ✅ Persoonlijk trainingsschema
  ✅ Persoonlijke app
  ✅ 7/7 ondersteuning van jouw coach
  ✅ Voedingsadvies (BONUS)
  ✅ 1 op 1 advies in supermarkt (BONUS)
  ✅ Toegang tot MASTERFIT Community (BONUS)

40 min. Duo Personal Training

 • 4 trainingen per maand

  €592 per 4 weken
 • 12 trainingen per maand

  €1680 per 4 weken
 • Inclusief:
  ✅ Persoonlijk trainingsschema
  ✅ Persoonlijke app
  ✅ 7/7 ondersteuning van jouw coach
  ✅ Voedingsadvies (BONUS)
  ✅ 1 op 1 advies in supermarkt (BONUS)
  ✅ Toegang tot MASTERFIT Community (BONUS)
TOP